Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ​Υ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ με σκοπό να τιμήσει όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμμετείχαν στον Σύλλογο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, αποφάσισε να προβεί σε μια σειρά εκδηλώσεων για να τους τιμήσει όλους για την προσφορά τους.
Έτσι, στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Μ.Τετάρτη 20/4/2011 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ», διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ και του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ που αγωνίστηκαν την περίοδο 1984-1985. (Προς τιμή για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ και της συμμετοχής στην τότε Ερασιτεχνική Κατηγορία).


Κατά την διάρκεια της συγκινητικής αυτής εκδήλωσης και πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, ο Πρόεδρος της ομάδας κ.Παύλος Ντόβας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας, στα πεπραγμένα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και στη συνέχεια απέμεινε τιμητικές πλακέτες στους Διοικητικούς παράγοντες, προπονητές και πρόσφερε στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μια αναμνηστική φανέλα.
Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι :

Τσουμάνης Δημήτριος (Βουλευτής)
Γιολδάσης Δημήτριος (Δήμαρχος Ζηρού)
Ρεμπής Ζήκος (Αντιδήμαρχος Ζηρού)
Τραχανάς Δημήτριος (Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας)
Περικλής Βασιλάκης (Αρχιδιαιτητής Ε.Π.Ο.)

Αθανασίου Χρήστος (Πρώην Δήμαρχος Θεσπρωτικού)

Συντονιστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο κ. Μπανιάς (αθλητικός δημοσιογράφος του ART
A TV) τον οποίο το Δ.Σ. του Συλλόγου τον ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή του.  Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ.Ντούλια Νικόλαο που προσέφερε όλο τον τεχνικό εξοπλισμό της εκδήλωσης.

Τα βραβευμένα πρόσωπα ήταν :Α. Διοικητικοί παράγοντες:
1. Ορφανιώτης Βύρων (παρέλαβε η σύζυγος του εκλιπόντος Κωνσταντινιά Ορφανιώτη)
2. Παπαμιχαήλ Μιχάλης
3. Καλδάνης Θεοχάρης
4. Ντάκουλας Λάμπρος
5. Ντόβας Παύλος
6. Μπόμπορης Δημήτριος
7. Αναστασέλος Γεώργιος
8. Σπυράκης Κωνσταντίνος
9. Κώτσης Γεώργιος
10. Ντούλιας Δημήτριος
11. Μπόμπορης Γεώργιος
12. Αθανασίου Γεώργιος



Β. Προπονητές:
1. Θωμάς Δημολίτσας
2.Βασίλειος Λάϊος



Γ. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:




1.Ντίτσιος Σωτήριος
2.Μπατσούλης Γεώργιος
3.Παφίλας Σπυρίδων
4.Βασιλείου Δημήτριος
5.Βασιλείου Σωτήριος
6.Δημολίτσας Σταύρος
7.Λιαπάτης Γεώργιος
8.Τζόλος Δημήτριος
9.Πότσιος Ιωάννης
10.Γεωργαλής Παναγιώτης
11.Βαλαχάς Παναγιώτης
12.Καλδάνης Δημήτριος
13.Σγουρόπουλος Στέλιος
14.Φίντζος Δημήτριος
15.Μπόμπορης Μιλτιάδης
16.Σιώρος Θωμάς
17.Μπέκας Κωνσταντίνος
18.Σιάννης Σωτήριος
19.Κοτσαρίνης Ιωάννης
20.Σιαμαντάς
21.Μπαγιώργας
22.Ζαχαριάς Γρηγόρης
23.Θεόπουλος Κωνσταντίνος
24.Παππάς Σπυρίδων
24.Τριανταφύλλου Σωτήριος
Η εκδήλωση ήταν άριστα οργανωμένη από τους υπευθύνους και για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-2 υπέρ των παλαιμάχων του Κεραυνού Θεσπρωτικού με σκόρερ τους: Μαρούλης Μάκης (0-1), Μπαγιώργας (1-1 και 2-1), Γεωργιάδης Λάμπρος (2-2), Ντούλιας Νικόλαος (3-2) και Σγουρόπουλος Στέλιος (4-2).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝΑ.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:
Ντίτσιος Σωτήριος, Μπατσούλης Γεώργιος, Παφίλας Σπυρίδων, Βασιλείου Δημήτριος, Δημολίτσας Σταύρος, Λιαπάτης Γεώργιος, Τζόλος Δημήτριος, Πότσιος Ιωάννης, Γεωργαλής Παναγιώτης, Βαλαχάς Παναγιώτης, Καλδάνης Δημήτριος, Σγουρόπουλος Στέλιος, Μπόμπορης Μιλτιάδης, Μπέκας Κωνσταντίνος, Σιάννης Σωτήριος, Κοτσαρίνης, Μπαγιώργας, Σιαμαντάς, Ζαχαριάς Γρηγόρης με προπονητή τον Λάϊο Βασίλειο. Επίσης αγωνίστηκαν και οι παλαίμαχοι: Φίντζος Γεώργιος, Δήμος Γρηγόρης, Ντούλιας Νικόλαος, Ντόβας Μάκης και Πάντος Δημήτριος
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ:
Παπαδημητρίου Κώστας (Τανάλιας), Παλιάτσος Νίκος, Μαρούλης Μάκης, Γεωργιάδης Λάμπρος, Ευθυμίου Νίκος, Σάμπος Νίκος, Μπέκας Κώστας, Φίντζος Ευάγγελος, Γκόγκας Κώστας (Γουίλι), Παναγιωτίδης Δημήτρης, Κατσανάκης Χρήστος, Γκαρτζονίκας Ευάγγελος και Καλίνικος Στράτος με προπονητή τον Δημολίτσα Θωμά.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Περικλής Βασιλάκης με βοηθούς του Αθανασόπουλο Περικλή και Οικονόμου Βασίλειο.

Η βραδιά τέλειωσε με δείπνο στο εστιατόριο του Θεοχάρη Καλδάνη.  Εκεί παρέα με το ωραίο κρασί του μαγαζιού εκτυλίχθηκαν μεταξύ όλων των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, Διοικητικών παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων στιγμές συγκίνησης και μεγαλείου, μια από τις ωραίες αναμνήσεις όλων. Στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.